Construint el futur cap a les ciutats saludables

Cicle: Dilluns de Ciència:Salut Global_Des

14/12/2020
Conferència
Per a: Andrea Labrado, biòloga sanitària Glòria Carrasco, ambientologa
Lloc: Streaming
Horari: 18:00
Construint el futur cap a les ciutats saludables

La xerrada es durà a terme a les 18:00h en streaming i sense assistència de públic, per tal de garantir al màxim la salut de tothom.

 

La salut dels habitants de les ciutats està estretament relacionada amb el disseny d’aquestes. La vida urbana planteja desafiaments que exigeixen repensar la forma en què planifiquem els entorns urbans i la forma en què vivim. Les ciutats que volem han de ser ciutats pensades i planificades per a les persones. 

Currículum Vitae

L`Andrea Labrado és biòloga sanitària, amb experiència en estudis epidemiològics i salut pública. Ha col·laborat en projectes relacionats amb la contaminació atmosfèrica i els efectes de la planificació urbana a la salut humana.

La Glòria Carrasco és ambientologa, especialitzada en epidemiologia i salut pública, principalment en exposició a la contaminació ambiental i planificació de les ciutats per a fer-les més saludables. Ha treballat investigant els efectes beneficiosos dels espais natural - verds i blaus - modes de transport actius, activitat física i com tots ells tenen un efecte en salut. 

L’Andrea i la Glòria treballen al programa de recerca de Contaminació i Entorn Urbà i a la Iniciativa de Planificació Urbana, Medi Ambient i Salut de l’Institut de Salud Global de Barcelona. Actualment estan duent a terme el projecte internacional iMAP, examinant com els diferents aspectes de l’entorn urbà influeixen en la salut cerebral i cognitiva en població de Barcelona de mitjana i avançada edat (https://www.isglobal.org/-/imap-barcelona)

 


Ponent

foto-isglobal.jpg
andrea-labrado-diaz-foto.jpg

Vídeos

Construint el futur cap a les ciutats saludables

Construint el futur cap a les ciutats saludables

Andrea Labrado, biòloga sanitària Glòria Carrasco, ambientologa (ISGlobal)


Organitzat per:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

Institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) Institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA)

CSIC - Delegació a Catalunya CSIC - Delegació a Catalunya



Amb la col·laboració de:

Institut de Salut Global Barcelona (ISGlobal) Institut de Salut Global Barcelona (ISGlobal)

IIB Sant Pau - Fundació Institut de Recerca Hospital de Sant Pau IIB Sant Pau - Fundació Institut de Recerca Hospital de Sant Pau

Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC) Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC)

International Centre for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) International Centre for Numerical Methods in Engineering (CIMNE)



CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls