Observant els pols

Cicle: CIÈNCIA EDITADA

24/02/2022
Presentació llibre
Per a: Vanessa Balagué, Magda Vila, Clara Cardelús Presentació: Dra. Adelina Geyer(GEO3BCN - CSIC),Dr. Santiago Giralt (GEO3BCN - CSIC)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 18:00
Observant els pols

Una visió integral del coneixement de les zones polars i sobre les alteracions que estan patint com a conseqüència del canvi global.

Les zones polars, principals responsables del clima del nostre planeta, estan patint canvis dràstics com a conseqüència de la seva alta sensibilitat al canvi global, que afecten directament a la dinàmica climàtica, oceanogràfica i ambiental de latituds extra polars. Aquest llibre pretén donar un punt de vista integral i multidisciplinari de l’estat del coneixement de les zones àrtiques i antàrtiques: la seva evolució geològica, els apressants problemes de contaminació d’aquests territoris, la caracterització dels diversos ecosistemes terrestres i marins, així com l’evolució passada i futura del clima polar. L’objectiu final es explicar, de forma clara i amena, les similituds i diferències entre els dos pols i conscienciar sobre les alteracions que estan patint degut al canvi global. Així mateix, es donen a conèixer les investigacions, de gran rellevància científica i social, realitzades pel personal científic i tècnic del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), apropant-nos a la història i situació actual de la investigació polar a Espanya.

Presencial + Emisión en streaming 
C/Hospital, 64  Barcelona

 


Vídeos

Observant els pols

Observant els pols

Vanessa Balagué, Magda Vila, Clara Cardelús Presentació: Dra. Adelina Geyer(GEO3BCN - CSIC),Dr. Santiago Giralt (GEO3BCN - CSIC)


Organitzat per:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Residencia de Estudiantes en España (RESA) Residencia de Estudiantes en España (RESA)

POLARCSIC POLARCSIC




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls