Tècniques computacionals a la pràctica clínica.

Cicle: Dilluns de Ciència:Salut Global_Nov

09/11/2020
Conferència
Per a: Dr. Eduardo Soudah, Cap del grup de Enginyeria Biomèdica de CIMNE
Lloc: Streaming
Horari: 18:00
Tècniques computacionals a la pràctica clínica.

Les xerrades es duran a terme a les 18:00h en streaming i sense assistència de públic, per tal de garantir al màxim la salut de tothom.

L'ús de tècniques d'imatge avançades, dels mètodes numèrics computacionals o de la realitat augmentada/virtual per a tècniques pre-post operatòries han generat un gran interès en l'àmbit assistencial. Aquestes noves metodologies es basen en la combinació de tècniques avançades d'imatge amb potents algorismes matemàtics. Durant aquesta xerrada s'analitzarà aquestes noves tecnologies i com els mètodes numèrics poden ajudar a els metges a prendre una millor decisió durant el diagnòstic clínic. També veurem com és possible millorar-les i es tractarà de donar resposta a les possibles preguntes que puguin sorgir sobre el seu ús.

 

Currículum Vitae

Dr. Eduardo Soudah, coordinador del grup d'Enginyeria Biomèdica de CIMNE des de 2010. Enginyer Industrial per la Universitat de Valladolid(UVA) i Dr. Enginyeria Biomèdica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Actualment, realitza recerca multidisciplinària en l'àmbit de la medicina tractant d'integrar processament d'imatge i tècniques computacionals perquè es puguin utilitzar de manera efectiva en un entorn clínic. Ha col·laborat en el desenvolupament d'aplicacions en l'àmbit de l'oncologia, neurologia i cardiologia, entre altres. Al llarg de la seva carrera, ha participat en projectes de caràcter competitiu i no competitiu a nivell nacional i internacional. És professor associat en la Facultat d'Enginyeria Industrial Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Pertany a la Xarxa Nacional de Recerca de Modelatge Cardíac Computacional "Xarxa Espanyola de Recerca en Modelització Computacional Cardíaca".


Vídeos

Tècniques computacionals a la pràctica clínica.

Tècniques computacionals a la pràctica clínica.

Dr. Eduardo Soudah, Cap del grup de Enginyeria Biomèdica de CIMNE


Organitzat per:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

CSIC - Delegació a Catalunya CSIC - Delegació a Catalunya

Institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) Institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA)



Amb la col·laboració de:

IIB Sant Pau - Fundació Institut de Recerca Hospital de Sant Pau IIB Sant Pau - Fundació Institut de Recerca Hospital de Sant Pau

Institut de Salut Global Barcelona (ISGlobal) Institut de Salut Global Barcelona (ISGlobal)

Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC) Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC)

International Centre for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) International Centre for Numerical Methods in Engineering (CIMNE)



CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls