El Món de la cistelleria: un llenguatje universal

Autor: Jordi Arruga, Josep Mañà i Isidre Vallès

El Món de la cistelleria: un llenguatje universal

Barcelona, maig, 2000

Núm: 7

Format: 20,5 x 28,7 cm

12 pàgines

Idiomes: Català

Descarregar versió en PDF

Editat amb motiu de l'exposició "El món de la cistelleria: un llenguatge universal", organitzada pel Museu Etnològic de Barcelona -en el marc de la "Primavera Fotogràfica 2000-, amb la col·laboració de la Residència d'Investigadors , i celebrada dels dies 16 al 31 de maig de 2000 a la Sala d'Exposicions de la Residència d'Investigadors.

El Museu Etnològic de Barcelona (MEB) disposa d'un arxiu fotogràfic important, format majoritàriament per imatges procedents de les pròpies expedicions del Centre.

Aquesta exposició te dos objectius bàsics: el reconeixment de la importància intrínseca d'aquests documents i de la seva vàlua fotogràfica i el reconeixement del seu propi llenguatge, que recrea de manera inmediata altres móns -tipus humans, indumentàries, estris d'ús quotidià, èpoques, climes i geografies...-. Hi reconeixem part de les nostres arrels, i també d'altres grups que cada vegada més s'incorporen al dia a dia local. La diversitat que representen aquestes imatges es tradueix en la diversitat humana que es troba a la sortida de l'exposició, en els propis veïns i comerços de Ciutat Vella.

 

Per a sol·licitar aquesta publicació a ho podeu fer a :

 

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls