Giacomo Puccini i el Gran Tearte del Liceu

Autor: divers

Giacomo Puccini i el Gran Tearte del Liceu

Barcelona, 1999

Núm: 3

Format: 21 x 29,5 cm

8 pàgines

Idiomes: Català

Descarregar versió en PDF

Editat amb motiu de l'exposició "Els intèrprets puccinians en el Gran Teatre del Liceu", organitzada per la Residència d'Investigadors, el Gran Teatre Liceu i el Departament de Musicologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC), i celebrada dels dies 29 de setembre al 16 d'octubre de 1999 a la Sala d'Exposicions de la Residència d'Investigadors.

La tardor de 1999 viu un esdeveniment del més gran relleu cultural a la ciutat de Barcelona: la reinauguració del Gran Teatre del Liceu.

D'aquesta manera torna a nèixer, de les seves cendres, com el teatre d'òpera més modern del món, per omplir dues necessitats de la societat catalana; d'una part, continuar amb la vida operística, ara més ampliada i més actualitzada; de l'altra, dotar a Catalunya d'una infraestructura cultural imprescindible per a les seves aspiracions de prestigi internacional.
L'exposició "Els intèrprets puccinians en el Gran Teatre del Liceu" vol ser una aportació més al gaudir que significa la reinauguració de l nostre principal i històric centre operístic.

 

Per a sol·licitar aquesta publicació a ho podeu fer a :

 

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls