La Fira de Sant Ponç: Plantes remeieres, ciència i saviesa popular

Autor: v

La Fira de Sant Ponç: Plantes remeieres, ciència i saviesa popular

Barcelona, maig, 1999

Núm: 2

Format: 16,5 x 24 cm

24 pàgines

Idiomes: Català

Descarregar versió en PDF

Editat amb motiu de l'exposició "La Fira de Sant Ponç: plantes remeieres, ciència i saviesa popular", organitzada per la Residència d'Investigadors els dies 10-15 de maig de 1999 i celebrada a la Sala d'Exposicions de la Residència d'Investigadors.

El món de les plantes remeieres és un tema apassionant, en el qual conflueixen i s'interaccionen la ciència i la cultura popular.

En aquests moments en què, per una banda, hi ha una revalorització de les teràpies naturals i, per l'altra, hi ha el debat sobre noves normatives que posen en qüestió la continuïtat dels herbolaris, el tema de les plantes remeieres té un interès renovat.

La Residència d'Investigadors CSIC - Generalitat de Catalunya, fent-se ressò d'aquesta preocupació i d'aquest debat, s'obre a la realitat social del Districte de Ciutat Vella de Barcelona i participa en una exposició sobre la Fira de Sant Ponç, tradicionalment coneguda per la parada i venda d'herbes medicinals, arrops, fruita confitada i productes apícoles. Aquesta publicació que acompanya la mostra vol ser, en definitiva, una aportació que ajudi a copsar i recordar, una vegada més, la importància que les plantes tenen en la nostra vida quotidiana.

 

Per a sol·licitar aquesta publicació a ho podeu fer a :

 

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls