El futur de l'energia: els anys decisius

Cicle: SOS! AQUÍ LA TERRA Desafiaments i reptes del Canvi Global

27/09/2022
Conferència
Per a: Dr. Antonio Turiel (ICM)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
El futur de l'energia: els anys decisius

Durant els últims mesos, l'energia està a la boca de tothom, sobre tot per raó del seu encariment. El que la societat encara no acaba de copsar és que ens estem precipitant a una era d'energia no només cara sinó també escasa, per raons que són ben conegudes des de fa dècades i que ara estan esclatant amb tota intensitat. Durant aquesta xerrada intentarem donar algunes claus del per què de la situació actual i com haurem d'enfrontar els anys que venen.   

Currículum Vitae

Antonio Turiel (León, 1970) és Investigador Científic del CSIC a l'Institut de Ciències del Mar. Físic, matemàtic i doctor en Física Teòrica, la seva activitat s'ha centrat en l'estudi de la física dels oceans i els recursos naturals. Autor de més de 95 articles cientifics en revistes científiques amb procés d'avaluació estricta i de més de 250 comunicacions a congresos científics internacionals, ha dirigit 5 tesis doctorals i té una patent. És molt conegut per la seva faceta de divulgador científic sobre els problemes de sostenibiltiat de la nostra societat; el seu blog, The Oil Crash, té més de 14 milions de pàgines vistes. Ha escrit dos llibres, "Petrocalipsis" i "El Otoño de la Civilización".

Emissió en Streaming 

 


Vídeos

El futur de l'energia: els anys decisius

El futur de l'energia: els anys decisius

Dr. Antonio Turiel (ICM)




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls