16 Barcelona Festival of Song

des del 09/07/2020 fins al 18/07/2020
Concert
16 Barcelona Festival of Song

Ens complau, un any més, anunciar la setzena edició del Barcelona Festival of Song, dedicat a la preservació i promoció del repertori de cançó artística ibèrica i llatinoamericana (en castellà, català i portuguès), així com als seus creadors i intèrprets. Per a complir la seva missió organitza el curs d'història i interpretació d'aquest repertori i un cicle de concerts, entre el 9 i 18 de juliol.

A causa de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i a la impossibilitat de rebre estudiants internacionals, l’organització, Mundo Arts, oferirà per primera vegada les activitats "online". Les classes, les conferències i els concerts es faran en streaming, tot permetent que alumnes i públic de tot el món es beneficiïn dels continguts i de la música i acollint aquesta nova situació com una oportunitat per arribar a més persones. Així, aquesta edició del Barcelona Festival of Song vol homenatjar  els músics i la música, “que són tan necessaris per a una societat sana, equilibrada i feliç”.

Clicar per veure programa

 

 


Organitzat per:

Barcelona Festival of Song Barcelona Festival of Song

Mundoarts



Amb la col·laboració de:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

Biblioteca de Catalunya



CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls