XI Concert de Primavera

31/05/2017
Concert
Per a: Cosmos Quartet
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 19:00
Traducció simultánia: No
XI Concert de Primavera

El Cosmos Quartet neix el 2013 de l’amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de càmera i orquestral, i ha treballat amb professors i a escoles a Londres, París, Ginebra, Colònia, Sttutgart, Basilea i Michigan.

Han rebut classes i consells de Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, el Quartetto di Cremona, Anita Mitterer, el Mosaïques Quartet, Patrick Jüdt, Evgenia Ephstein i el Prazac Quartet. El Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamantse recentment guanyador del tercer premi en el concurs «Carl Nielsen International Chamber Music Competition» a Copenhaguen; el primer premi del concurs internacional de música de cambra de Castella i Lleó; el primer premi en el concurs internacional de música de cambra «Mirabent i Magrans», de Sitges; el premi de música de cambra del Festival ISA (Kammermusik Preis 2014); i el premi Artis Quartet a la millor interpretació de quartet de corda de l’ISA 2014.


Cicle: XI Concert de Primavera


Organitzat per: Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls