Imatge - Residència d'Investigadors

Imatge - Residència d'Investigadors
Joan Brossa

 

Sobre Joan Brossa i la Residència d'Investigadors

 

El poeta Joan Brossa (1919 -1998) començà la seva activitat creativa apartir de la dècada de 1940 quan començà a fer els seus primers poemesvisuals inspirant-se en caligrames, tot iniciant una fecunda producciócreativa que es concretà en la realització de poemaris, obres de teatre,participació en projectes editorials com les revistes "Algol", amb JoanPonç, i "Dau al Set" amb A. Tàpies, M. Cuixart, J. J. Tharrats, J. Ponç i A.Puig, i instal·lacions públiques, les quals es començaren a concretar apartir de la dècada de 1980.

El 1998, amb motiu de la inauguració de laResidència d'Inevstigadors CSIC-Generalitat de Catalunya féu el logotip de l'entitat, totcercant l'esperit de la Residència d'Investigadors per tal d'agermanar ciència i cultura a partir del motiu central d'aquestes activitats: la pregunta, premisa sempre present en ambdues activitats, i els colors que, tot jugant entre el verd i el negre, inviten a cercar un futur mésintel·ligent per a tots.

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls