Lliçons evolutives i preguntes freqüents

18/11/2021
Conferència
Per a: Dr. Gerard Talavera (Investigador Ramón y Cajal de l'Institut Botànic de Barcelona)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 17:30
Lliçons evolutives i preguntes  freqüents

Amb més de 100 milions d’anys d’evolució, les papallones han desenvolupat adaptacions que les ha convertit en un dels llinatges d’insectes més exitosos del planeta. Avui dia, amb unes 20.000 espècies conegudes, la recerca avança per entendre millor la seva diversitat. En aquesta xerrada, a càrrec del Dr. Gerard Talavera, es tractaran alguns d’aquests avenços recents, com s’han pogut estudiar científicament, i com aquest coneixement ajuda a entendre millor el món en el que vivim.

El Dr. Gerard Talavera és un biòleg especialitzat en papallones migratòries i en la distribució espacial de la diversitat genètica. Amb una llarga experiència al laboratori i al camp, ha liderat nombroses expedicions científiques en més de 30 països i, actualment és investigador Ramón y Cajal a l’Institut Botànic de Barcelona on estudia l’evolució de les estratègies migratòries de les papallones.

La xerrada tindrà lloc en el marc de la 26a edició de la Setmana de la Ciència, un esdeveniment ple d’activitats de disseminació de la ciència arreu del territori. Adreçada a tots els públics i amb els objectius d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar vocacions científiques, la Setmana de la Ciència oferirà: jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions i tallers científics entre d’altres. Consulteu totes les activitats preparades al web de la Setmana de la Ciència.

 

Residència d’Investigadors (C/ de l’Hospital, 64, Barcelona)
Cal inscripció prèvia bit.ly/SC21GT 

Més informació a https://bit.ly/3wDHl24Organitzat per:

Institut Botànic de Barcelona Institut Botànic de BarcelonaAmb la col·laboració de:

Ministeri de Ciència i Innovació Ministeri de Ciència i Innovació

Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT)

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSICCALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls