El cafè

Cicle: Què sabem de...?

16/10/2023
Conferència
Per a: Dra. M. Dolores del Castillo (CIAL, CSIC-UAM)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
El cafè

El viatge del camp a la tassa del cafè. En aquest viatge es rebutjava de manera tradicional més del 90% de la cirera. D'aquest viatge es parla al llibre Què sabem de? El cafè. Amb aquest text contextualitzem i expliquem coneixements científics, en un llenguatge assequible a tothom, en aquest camp perquè la societat tingui accés als beneficis que podem obtenir de donar una segona vida a aquest producte tan apreciat i quotidià de manera global. Parlem de cafè i els seus derivats amb S, de saludable, sostenible, saborós i amb acceptació social.

Currículum Vitae

Dra. M. Dolores del Castillo
Llicenciada en Bioquímica i doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments. És investigadora científica del CSIC amb destinació a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació (CIAL, CSIC-UAM) i cap del grup Biociència d'Aliments. La seva línia fonamental de recerca és Nutrició, Salut i Sostenibilitat. Ha realitzat una important tasca de recerca i formació de personal tècnic i universitari en aquesta temàtica de gran rellevància present i futur. Ha rebut la medalla Margarita Salas el 2023 per la seva tasca de formació de personal investigador.

Presencial + Streaming


Dra. M. Dolores del Castillo (CIAL, CSIC-UAM)

mdolores.jpg

Organitzat per:

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors
CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls