El CSIC obre la desena edició del concurs de relats breus Inspiraciència

des del 07/04/2020 fins al 07/06/2020

Lloc: Amfiteatre
El CSIC obre la desena edició del concurs de relats breus Inspiraciència
  • El certamen que uneix ciència i literatura celebra aquest any el seu desè aniversari.
  • Els participants poden enviar relats d’inspiració científica en castellà, català, gallec i euskera a través del web inspiraciencia.es fins al 7 juny.

Ja està oberta la nova convocatòria d’Inspiraciència, el concurs de relats d'inspiració científica que organitza el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.

Els relats poden enviar-se a través del web inspiraciencia.es fins al 7 de juny. Els participants poden presentar relats curts, amb un màxim de 800 paraules, en castellà, català, gallec o basc, en una de les dues categories del concurs: jove (de 12 a 17 anys) o adult (a partir de 18 anys). Les obres s'han de presentar amb pseudònim i cada participant pot presentar un màxim de quatre relats originals, sempre que estiguin escrits en llengües diferents.

La Residència d’Investigadors de Barcelona acollirà el lliurament de premis de X Inspiraciència, en la qual es donaran a conèixer els relats guanyadors de 2020. Està previst que el lliurament de premis se celebri en els propers mesos.

Més informació:Organitzat per:

CSIC - Delegació a Catalunya CSIC - Delegació a Catalunya

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSICAmb la col·laboració de:

Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT)

Ministeri de Ciència i Innovació Ministeri de Ciència i InnovacióCALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls