Emmagatzematge d'energia. Una peça clau en el nostre nou model energètic sostenible.

14/06/2021
Conferència
Per a: Prof. Pedro Gómez-Romero, Professor d'Investigació i divulgador científic del CSIC Director del Grup NEO-Energy de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, ICN2 (CSIC-BIST) (Centre Sever Ochoa)
Lloc: GoToMeeting
Horari: 18:00
Emmagatzematge d'energia. Una peça clau en el nostre nou model energètic sostenible.

La xerrada es durà a terme a les 18:00h a la plataforma GoToMeeting. 

L’enllaç per a la connexió és el següent: bit.ly/3iq0Q6R
El codi d'accés és 350-185-805 o bé, descarregant l'App.

 

A ningú li queden dubtes ja que el nostre model de sobreexplotació i consum excessiu (també energètics) típics de segle XX és obsolet. I ja estem canviant a un model sostenible, en el qual les energies renovables juguen un paper creixentment important.

La re-evolució ja està en marxa i requereix de noves peces, com l'emmagatzematge d'energia, per completar un puzle tan complex com necessari.

 

Currículum Vitae

Prof. Pedro Gómez-Romero (FRSC-UK)

Ph.D. in Chemistry, Georgetown University, USA, 1987, (amb Distinció = equivalent a premi extraordinari de Doctorat) Estada sabàtica al National Renewable Energy Laboratory, USA (1998-99). Professor d'Investigació i divulgador científic del CSIC. Group Leader del Laboratori NEO-Energy a l'Institut Català de nanociència i nanotecnologia, ICN2 (CSIC-BIST) (2007-).

Dirigeix ​​projectes sobre materials per a emmagatzematge i conversió d'energia, (supercondensadors, bateries de liti, cel·les de flux, energia solar tèrmica, nanofluids, grafè, materials híbrids).

Autor de més de 200 publicacions científiques. Autor de nombroses activitats de divulgació, entre elles quatre llibres (metaevolució. La Terra en el mirall (Ed. Celeste, 2001) (Premi Casa de les Ciències de la Coruña, 2000), Un Planeta a la recerca d'energia (Ed. Síntesi, 2007) Premi Internacional d'Assaig Esteban de Terreros, 2006). “Creadores de futuro” (Ed. Bromera, 2016). Premi europeu de recerca) i Nanomundo (Matèria / El País 2017). Editor del web www.cienciateca.com.)

Membre de la Royal Sosiety of Chemistry des 2014

Premi CIDETEC d'investigació en electroquímica 2017

 

 

Prof. Pedro Gómez-Romero

profpedro.jpg

Organitzat per:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC) Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC)

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSICAmb la col·laboració de:

Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls