Podem treure tota l’energia de les renovables?

Cicle: DILLUNS DE CIÈNCIA. Canvis energètics en favor del clima

04/03/2019
Conferència
Per a: Josep Centelles Portella, Enginyer industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya i Master de la London School of Economics Secretari del Col·lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:30
Idiomes: Català
Traducció simultánia: No
Podem treure tota l’energia de les renovables?

Què és el 100% de l'energia renovable. Quins estudis que avalen la possibilitat del 100% renovable al món. Itineraris energètics i llur eficiència. Dificultats tècniques, econòmiques, financeres, polítiques o culturals? Possibilitats d'emmagatzemar electricitat. 

Curriculum vitae

Enginyer industrial i màster en economia urbana i regional per la London School of Economics and Political Science. Dedicat professionalment a la formulació d'estratègies de desenvolupament econòmic local. Membre del Col·lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible (www.cmes.cat). El 2016 va publicar a Octaedro "Cap al 100% RENOVABLE; Reflexions sobre la Transició Energètica a Catalunya i la seva governança ". Més informació a http://www.portella.cat



Vídeos

Podem treure tota l’energia de les renovables?

Podem treure tota l’energia de les renovables?

Josep Centelles Portella, Enginyer industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya i Master de la London School of Economics Secretari del Col·lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES)


Organitzat per:

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors

Obra Social "la Caixa" Obra Social "la Caixa"



Amb la col·laboració de:

Col·lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES) Col·lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible (CMES)



CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls