Risc i precaució, Passos cap una bioètica ambiental

Autor: Mª Jesús Buxó y María Casado (coords.)

Risc i precaució, Passos cap una bioètica ambiental

Barcelona, 2005

Núm: 25

Format: 14x20 cm

Idiomes: Castellà.

Descarregar versió en PDF

Passos cap una bioètica ambiental

Seminari celebrat el 29 de maig de 2003 a la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya

Aquest llibre reuneix les conferències que es varen impartir, amb motiu de la II Jornada sobre Bioètica i Medi Ambient, i com a seminari conjunt de l’Observatori de Bioètica i Dret i la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya,  en la seu d’aquesta darrera a Barcelona el 29 de maig de 2003. Sota el títol « El risc ecològic: el diàleg interdisciplinari i internacional », el propòsit de la reunió fou posar de manifest les implicacions bioètiques dels problemes que afecten al medi ambient i, en especial, a les qüestions i les incerteses que plantegen la internacionalització de les investigacions i les polítiques ambientals.

Les diferents aportacions i discussions s’orienten, per una banda, a abordar formes de definir i estructurar el risc ecològic i els principis de precaució davant els problemes relatius a la salut pública, com els plantejats pels transgènics, entre altres. Per l’altra, a analitzar perspectives de contrast entre els sistemes experts i la percepció i la distribució públiques del risc no només en termes interdisciplinaris, sinó també amb relació a diferents trajectòries a països europeus i llatinoamericans.

 

Per a sol·licitar aquesta publicació a ho podeu fer a :

 

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls