ALIMENTS FUNCIONALS: Tendències del Segle XXI o Coneixement Tradicional?

14/11/2018
Conferència
Per a: Airy Gras, departament de Biodiversitat (IBB)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 19:00
ALIMENTS FUNCIONALS: Tendències del Segle XXI o Coneixement Tradicional?

Per a més informació:
http://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/detall_activitat.asp?ID=1940

Al llarg dels darrers anys, paraules com aliments funcionals, nutricèutics o superfoods han entrat dins del nostre vocabulari habitual, però no és un concepte nou. Els estudis etnobotànics realitzats en el territori de llengua catalana i d'altres àrees demostren que es tracta d'un coneixement tradicional i no d'una idea nova. Vine a descobrir quins són els aliments funcionals fruit del coneixement tradicional del nostre territori. En acabar la xerrada en farem un tast! 

Xerrada (amb refrigeri) a càrrec d’Airy Gras, investigadora de l’Institut Botànic de Barcelona dedicada als estudis de flora etnobotànica, horts familiars i plantes alimentàries silvestres. 


Organitzat per:

Institut Botànic de Barcelona Institut Botànic de Barcelona




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls