Com es fabrica un medicament

Cicle: Què sabem de...?

24/10/2022
Conferència
Per a: María del Carmen Fernández (CIB-CSIC)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Com es fabrica un medicament

Els medicaments són fonamentals per millorar la qualitat i esperança de vida de l'ésser humà. El desenvolupament d' un medicament és un procés llarg, complex i costós, que transcorre des de la identificació i validació de la diana terapèutica involucrada en la malaltia fins a la seva venda a les farmàcies. Durant la xerrada farem un recorregut per les etapes clau d'aquest procés i les estratègies que permeten agilitzar-lo, sense oblidar-nos de les seves implicacions ètiques.

Dra. Carmen Fernández

Doctora en Químiques, llicenciada en Bioquímica i Màster en Periodisme i Comunicació de la Ciència. Investigadora del CIB-CSIC, compaginant el seu treball investigador en RMN amb la comunicació científica. Fundadora de “Jam Science” i “Historias en la Casa de Fieras. Co-fundadora de l' Associació Clubs de Ciència Espanya. Col·laboradora habitual en premsa escrita i ràdio. Co-autora de dos llibres de divulgació.

 

Emissió en streaming

 


Dra. Carmen Fernández (CIB-CSIC)

c-fernandez_web.jpgCALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls