Som el que escoltem: impacte de la música a la salut individual i social

25/11/2021
Presentació llibre
Per a: Dra. Tess Knighton (investigadora ICREA) Dra. Rosa Casafont (metgessa creadora método THABIT) Sr. Jordi Sellas (Vicepresident Arts in Health International Foundation) Dra. Patricia Caicedo (Autora)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 19:15
Som el que escoltem: impacte de la música a la salut individual i social

Descobreix l'antiga relació entre música i medicina, aprèn com funciona el cervell quan escoltes i fas música, la relació entre ritme, moviment i salut, entre plaer i emoció i música i les formes en què la música millora la teva salut, alenteix l'envelliment, produeix felicitat i sensació de propòsit a la vida.

Amb estil amè i accessible, la soprano, doctora en musicologia i metgessa Patricia Caicedo us convida a descobrir l'antiga relació entre música i medicina. A la llum de les darreres investigacions neurocientífiques entendrà com funciona el cervell quan escolta i fa música i els molts beneficis que té per a la seva salut cerebral. Descobrirà la relació entre ritme, moviment i salut, els misteriosos mecanismes cerebrals que relacionen música, plaer i emoció i les moltes formes en què la música millora la seva qualitat de vida, alenteix el procés d'envelliment, indueix benestar, felicitat i sensació de propòsit, de sentit últim de la vida.

La percepció del so i de la música, una de les experiències humanes més íntimes i personals, ha estat clau en l'evolució de l'espècie i també pot ser clau per a la construcció d'un individu més conscient de si mateix i del seu entorn, un individu amb consciència ecològica global. En llegir aquest llibre comprendràs les moltes formes en què la música i les arts poden convertir-te en un ésser més feliç, creatiu, sa i conscient.

Més informació a https://bit.ly/3osszrj


Organitzat per:

Mundoarts

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls