El soroll

Cicle: Què sabem de...?

14/11/2022
Conferència
Per a: Dra. María Cuesta Ruiz y Dr. Pedro Cobo Parra (ITEFI - CSIC)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
El soroll

Soroll ambiental. Avaluació, efectes i control

El soroll produeix uns efectes nocius en la població, tant sobre la salut (pèrdua auditiva) com sobre el benestar (molèstia). Per protegir-nos contra aquests efectes nocius, s'han establert uns nivells límit que no haurien de ser sobrepassats. S'analitzen aquests nivells límit de soroll, i es comparen amb els nivells màxims recomanats per l'OMS i per l'OCDE. Quan els nivells de soroll ambiental excedeixen els nivells màxims regulats, cal abordar estratègies de control del soroll.

Dr. Pedro Cobo Parra

Pedro Cobo Parra és doctor en Ciències Físiques per la UCM, investigador científic de l'Institut de Tecnologies Físiques i de la Informació "Leonardo Torres Quevedo" (ITEFI) i especialista en avaluació i control del soroll.

Dra. María Cuesta Ruiz

María Cuesta Ruiz, doctora en Ciències Físiques per la UCM, és científic titular de l'Institut de Tecnologies Físiques i de la Informació « Leonardo Torres Quevedo » (ITEFI), especialista en avaluació i control de soroll. Actualment és coordinadora del Gabinet de Presidència del CSIC.


Dra. María Cuesta Ruiz y Dr. Pedro Cobo Parra (ITEFI - CSIC)

mcuesta_web.jpg
pcoboweb_web_.jpg



CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls