Els superaliments

Cicle: Què sabem de...?

06/11/2023
Conferència
Per a: Dra. Jara Pérez Jiménez (ICTAN-CSIC)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Els superaliments

En els darrers temps s'ha generalitzat el concepte de superaliments , engoblant aliments generalment exòtics, el consum aïllat dels quals serviria per prevenir -i fins i tot curar- certes malalties. En aquesta xerrada, després de descriure com desenvolupem les investigacions en nutrició per poder afirmar les propietats d'un aliment, s'abordaran alguns exemples de superaliments , intentant respondre algunes preguntes: Són tan beneficiosos com escoltem? Poden ser substituïts per aliments més comuns? El consum pot tenir algun efecte advers?

Currículum Vitae

Dra. Jara Pérez és Doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Autònoma de Madrid. Després d'haver treballat a centres de recerca d'Espanya, (incloent-hi l'Institut de Química Avançada de Catalunya, IQAC-CSIC, a Barcelona), França i els EUA, actualment és Científic Titular a l'Institut de Ciència i Tecnologia d'Aliments i Nutrició ( ICTAN-CSIC) a Madrid, on investiga els efectes beneficiosos de certs compostos presents als aliments d'origen vegetal.

 

Presencial + Streaming


Dra. Jara Pérez Jiménez (ICTAN-CSIC)

jperez.jpg

Organitzat per:

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors
CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls