Malalties minoritàries

Cicle: Què sabem de...?

13/10/2022
Conferència
Per a: Dr. Francesc Palau (SJD)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Malalties minoritàries

El tema versarà sobre la situació actual de les malalties rares o minoritàries, tot i tocant temes genètics, de caire més mèdic i assistencial com ara el diagnòstic i el tractament, la recerca en els aspectes biològics i fisiopatològics, així com i els aspectes d’interès social.

Dr. Francesc Palau 

Doctor en medicina i especialista en pediatria, amb interessos científics al camp de la genètica humana i la fisiopatologia de les malalties neurogenètiques. Actualment, cap de servei de Medicina Genètica i director de l‘Institut Pediàtric de Malalties Rares (IPER) de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Professor d’Investigació del CSIC en excedència. Editor de la revista Orphanet Journal of Rare Diseases, coordinador d’Orhanet-Espanya i coordinador científic de l’Estratègia en Malalties Rares del Sistema Nacional de Salut. Premi Reina Sofía de Prevenció de Deficiències, 2004.



Emissió en streaming


Dr. Francesc Palau (SJD)

fpalau_web.jpg

Vídeos

Malalties minoritàries

Dr. Francesc Palau (SJD)




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls