ORÍGENS

15/06/2022
Conferència
Per a: Enrique Pérez Montero (IAA-CSIC) Juan F. Gibaja Bao (EEHAR-CSIC, IMF-CSIC)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 16:30
ORÍGENS

ORÍGENS.
UNA ACTIVITAT QUE ENS PORTA DES DELS INICIS DE L'UNIVERS ALS ALBORS DE LA HUMANITAT.

A través de dues xerrades-taller interactives, un astrofísic i un arqueòleg del CSIC posaran en relació el temps i les escales de l'univers i les estrelles, i el de la nostra espècie i l'origen dels nostres modes de vida a la prehistòria.

Enrique Perez és investigador del CSIC i treballa a l'Institut d'Astrofísica d'Andalusia, des d'on ha dirigit nombrosos projectes científics de gran impacte. També és un excel·lent divulgador, amb projectes com Astroaccessible, des d'on ha enfocat la seva divulgació, entre altres grups i col·lectius, a les persones invidents, ja que hi concorre que ell va perdre la visió per retinosi pigmentària.

Juan F. Gibaja és arqueòleg i investigador del CSIC, actualment a l'Escola Espanyola d'Història i Arqueologia a Roma, des d'on investiga els orígens de la humanitat i molt especialment de l'agricultura i la ramaderia al Neolític. També és un gran divulgador amb nombrosos projectes i activitats a l'esquena, sempre enfocats al que anomena "col·lectius oblidats per la divulgació", amb una perspectiva inclusiva i accessible.





CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls